Välkommen till Dance Team Uddans & CO

Årsmöte 31/1
2021-01-08 09:21
Välkommen på årsmöte!

När: söndag 31/1 klockan 19.00.
Var: via Teams (länk skickas till de som anmält sig).
Hur: anmälan sker genom att maila ordförande Maria Edring på mariaedring@gmail.com.

//Styrelsen
OBS- INSTÄLLT ÅRSMÖTE
2020-03-22 21:23
Det planerade årsmötet idag är inställt! Ny kallelse kommer längre fram!

Välkommen på årsmöte söndag 5/4 klockan 17.00 uppe på uddans.
//Styrelsen
Kallelse årsmöte och tävlingsmöte
2020-03-01 22:53
Hej!

Den 15/3 kl 17.00 bjuder vi i styrelsen in till klubbens årsmöte, som hålls i den södra dansstudion. Vi kommer även att gå igenom det som behöver göras inför och under vår tävling den 4/4, och vill därför att någon representant från varje familj deltar på mötet.

Varmt välkomna!

Danceteam Styrelse, genom Lisa Brändström
Nya regeländringar 2020
2019-12-29 12:05
Vissa regeländringar träder i kraft 2020-01-01. Dessa kommer att finnas i en uppdaterad version av Boken för Tävlande.

Nya åldersindelningar och klasser – för hela åldersmatrisen se bifogad bild eller på SDL hemsida.

Ranking – ALLA mastertävlingar i Disco och HipHop samt challengertävlingar i konstnärlig dans ligger till grund för ranking inför internationella mästerskap. Vårens SDL-tävlingar är ranking för internationella mästerskap som avgörs på hösten samma år. Höstens SDL- tävlingar är ranking för internationella mästerskap som avgörs kommande år på våren.

Från 2020 kommer även ranking för barnklasserna att vara offentlig på dans.se

Minikids – från 2020 erbjuds endast minikids i klasserna brons och silver. Efter att man uppnått två uppflyttningspoäng i silver kan man välja att tävla i guld B1 eller fortsätta sitt tävlande i silver.
Under prisutdelning i minikids nämner inte speaker placeringar för platserna 4-6 (7-8) utan detta presenteras endast på v4d och dans.se. Plats 1-3 annonseras som vanligt, övriga tilldelas medalj utan placering.

Vuxna 2 – i grupp erbjuds klassen Vuxna 2 endast i championklass

Konstnärlig dans – för att följa IDOs regelverk ändras följande i konstnärlig dans:
Showdans – akrobatik utan händer ej tillåtet i barnklass
Championklass dansar endast 1 minut av sin dans i uttagning på SM

Nedan är länken till SDL hemsida. Där finns även mer information om ny disciplin på Rising Star och om tillägg i vårens tävlingskalender.

Beställning Klubbtröja
2019-09-29 16:27
Hej!

Nu kommer klubben börja göra beställningar på klubbtröjor, svarta med grönt tryck. Det finns provexemplar på dansen, så testa där. Det är lite snabba puckar, för vi vill ha dem klara innan Mega Dance Week.

Testa och fyll i formuläret på Uddans med namn, storlek, vilket namn ni vill ha tryckt på tröjan, samt om det ska vara rak eller insvängd modell.

Kostnad 350kr. Ni swishar till nr 1230411470. OBS!! Skriv DANSARENS namn på swishen så att vi kan se vem som har betalt.

Med vänlig hälsning, Lisa Brändström
Nyheter från våra grupper