Välkommen till Dance Team Uddans & CO

Beställning Klubbtröja
2019-09-29 16:27
Hej!

Nu kommer klubben börja göra beställningar på klubbtröjor, svarta med grönt tryck. Det finns provexemplar på dansen, så testa där. Det är lite snabba puckar, för vi vill ha dem klara innan Mega Dance Week.

Testa och fyll i formuläret på Uddans med namn, storlek, vilket namn ni vill ha tryckt på tröjan, samt om det ska vara rak eller insvängd modell.

Kostnad 350kr. Ni swishar till nr 1230411470. OBS!! Skriv DANSARENS namn på swishen så att vi kan se vem som har betalt.

Med vänlig hälsning, Lisa Brändström
Datum för uttagning till EM/VM 2020
2019-09-19 20:33

Förändringar från hösten 2019
2019-04-09 13:59

Följande information mailades ut från SDL 190404

Förändringar i Swedish Dance League fr.o.m hösten 2019

SDO jobbar ständigt med att danssverige ska växa! För att ge fler möjlighet att tävla utökar vi därför nu antalet ligor från 3 till 4 och täcker på så sätt bättre in Sverige. Nedan kan du se mer vad detta innebär rent praktiskt och i vilken liga din dansskola kommer att tävla.

Från och med hösten 2019 kommer det även ske en justering när det gäller vilka typer av tävlingar som kommer att finnas och samt vilka danser/klasser de kommer att innehålla. Se mer nedan.

Här kan du se Tävlingskalendern för HT 2019!

Rising Star 4 Ligor

HÄR kan du se Ligaindelningen!

Disco Solo & Duo- Brons, Silver, Guld

Disco Grupp- Champion
Disco Freestyle- Champion

Mega Dance Weekend

Här får alla tävlingsdansdiscipliner och alla klasser vara med! Mega Dance Weekend erbjuder även en möjlighet för den som inte har SDO licens att tävla.

SM i Dans

Inom SDO och Swedish Dance League är svenska mästerskap något vi erbjuder alla tävlingsdansdiscipliner och klasser med SDO licens. Detta är en tävling utöver det vanliga och tillsammans korar vi Svenska Mästare i alla våra discipliner.

VM i Tjeckien
2019-04-07 21:56
Våra fantastiska dansare Johannes Blom, Felicia Dackell och Sigrid Källander är uttagna till disco VM i Tjeckien!

Stort grattis!
EM i Italien
2019-03-05 20:30

Grattis till dessa fantastiska dansare som är uttagna till EM i Hiphop!!

Sigvard Österberg

Axel Hoff

Alva Gustavsson

Casper Johansson