Challenger Västerås

Helene Geimar 070-299 92 77

Tränare:

Amanda Wall

Strykningar före tävlingsdagen meddelas mig. Sjukdom eller försening på tävlingsdagen meddelas någon av lagledarna. Tänk på att du som dansare ska hämta din nummerlapp före 9.00. Väljer du att komma senare måste du alltid meddela detta till någon av lagledarna. Vi rekommenderar dock att vara på plats senast två timmar innan disciplinstart. Detta för att arrangören har rätt att tidigarelägga discipliner med en timme om de ligger före i tid.

Frågor till arrangören går via mig!

//Erika

vallrundan79@hotmail.com

Info från arrangör:

Hjärtligt välkomna till

Challengertävling i Disco/Konstnärligt

17 november 2018 i Västerås

Vi är väldigt glada och stolta över att så många valt att åka till oss i Västerås och höstens sista Challenger tävling i Disco och konstnärligt. Det stora antalet deltagare gör att tävlingen kommer vara delad på två olika arenor i Västerås.

Challenger i Disco hålls i Bombardier Arena Hall A, Vasagatan 73 Västerås

Konstnärligt hålls på Carlforskas Scen, Sångargatan 1 i Västerås

Vi tar emot Swish och kort i entrén men vi uppskattar om ni betalar med Swish. Det går bra att betala i förväg och sedan visa kvittot i entrén. (Swishnummer 1234571410) En entréavgift till båda tävlingarna! Entré:

Barn (6-16 år): 60 kr

Vuxna: 120 kr

Challenger i Disco:

Challenger i Disco hålls i Bombardier Arena Hall A, Vasagatan 73, Västerås

Dansare samt anmälda lagledare passerar in via dansinsläppet/spelaringången (norra gaveln mot parkeringen) och publik via stora publikentrén på framsidan av huset. SDO medlemmar med medlemskort går in gratis via dansaringången!

Insläppet öppnar kl. 08:30. Omklädningsrummen finns i korridoren vid dansarentrén. Det kommer att vara andra aktivitet i huset under dagen så vi ber er att inte lämna värdesaker i omklädningsrummen!

Nummerlappar för varje dansskola placeras på lagledarborden som finns på var sida om dansgolvet. Eventuella strykningar på tävlingsdagen ska vara gjorda senast kl.09.00

OBS! Inga efteranmälningar kommer att tas emot på tävlingsdagen.

Lagledarträff hålls ca kl. 09.30 plats meddelas i hallen.

Lagledarnas roll är som vanligt att hjälpa sina dansare tillrätta under tävlingen och se till att de är beredda vid sina ronder. Vi vill också att ni ber era dansare att plocka upp efter sig i omklädningsrummen efter tävlingens slut och att ni som lagledare kollar av detta innan hemfärd. Som tack för hjälpen bjuder vi lagledarna på fika under dagen. Tävlingen kommer att starta kl.10.00 enligt tidschemat på vote4dance.com

Mat Det kommer att finnas en servering vid entrén i hallen där ni kan köpa kaffe, smörgåsar, fikabröd, varm korv, toast och dryck. Betalning med Swish och kort i serveringen!

AKTUELLA TÄVLINGAR